fbpx

WAAROM BODYTEC

Wij maken gebruik van het Duitse merk Miha Bodytec, de beste op het gebied van EMS apparatuur. Deze apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar én zichtbaar. Door de Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa moet ontwikkelen.

VOOR WIE IS BODYTEC GESCHIKT?

De training is voor iedereen geschikt vanaf 16 jaar tot een leeftijd waarop u mobiel bent. De trainingen worden individueel, op niveau, afgestemd. Dit betekent dat zowel beginners als topsporters effectief kunnen trainen met bodytec. U kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. Voor ouderen is het ook een zeer geschikte training. Dit omdat er geen belasting op de gewrichten plaatsvindt en het reactievermogen van de spieren ten goede komt.

Kennismakingssessie

Benieuwd hoe het is om te trainen met Bodytec? Een kennismakingssessie kost slechts € 25,00. Ook een lidmaatschap behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden

Certificering